|
Autor | Mesaj |
---|
Electra :3 Newbie
Mesaje : 26 FreeZ : 21915 Popularitate : 1 Varsta : 27 Localizare : Potatoes World c: Stare de spirit : Sleepy.
| Subiect: Imma f*cking potato. Vin Noi 30, 2012 1:08 pm | |
| Hi! Imma fucking potato who came here for food. *kidding* Ma numesc Delia, si da sunt un cartof care vorbeste, am aproape 16 ani, ii fac acum in decembrie. Acum se presupune ca trebuie sa ma prezint nu? Bine am sa incep, atentie aveti ceva de citit. Nicknames: Dellz, Catastrophe, Za potato etc. Loves: mancarea, tumblr, baietii, muzica, animalele, Cola, anime&manga, desenele animate, tot ce tine de youtube, persoanele cu parul cret, imi place sa si desenez si scriu cateodata, sa dau imbratisari si fac pe altii sa rada in felul meu ciudat si da imi plac si unicornii. Yeah, Imma badass unicorn. Si da imi plac si femeile. Adica vreau sa zic imi plac la o femeie pentru ca sunt niste fiinte ciudate si extraordinare. Hates: scoala si injuraturile. Si aici nu ma refer la prostioarele care ies pe gura oricui in fiecare zi, ma refer atunci cand oamenii incep sa-si bage tot felul de organe si sa dea tot felul de fiinte divine in ceva ce detine a mea mama. Atunci pur si simplu parasesc camera cu sursa vorbelor acelea frumoase. Nu-mi plac nici oamenii care fumeaza, dar am toleranta atata timp cand nu-ti miroase gura si hainele. Personality: cheeky, sassy, funny and lazy. Ma declar Directioner/Rusher/ Otaku Girl. Slim Shady adept. Alte chestii despre mine: Nu-mi place sa fiu comparata cu alte persoane si ador sa fiu alintata. Exista doua tipuri de persoane: Eu si alte persoane. Am o minte de 11 ani. Cred ca sunt singura persoana care poate manca o punga de chipsuri mare o punga de popcorn si sa bea 2 doze de cola in mai putin de 13 minute. Adica eu sunt ceva de genul "eat but never get fat". Beau cola foarte mult si am o obsesie pentru a avea dintii albi, mai ales ca ii am si putin strambi. Fac parte din cea mai ciudata familie de pe pamant, iar nebunia mea se datoreaza unei cazaturi din clasa a patra pe hol unde mi-am spartul capul de mi s-a unflat, de atunci mama spune ca nu mai sunt fetita ei. Sunt foarte prietenoasa insa imi ia un timp sa-mi ies din carapace intr-un mediu nou cu persoane noi. :) Anime-uri favorite: InuYasha (god bless ya), Fairy Tail, Nana, Soul Eater, Kuroko No Basket, Naruto etc. Da imi plac si anime-urile yaoi si yuri.
Atat am avut de zis, sper ca nu v-am plictisit chiar asa ta. Daca aveti intrebari puneti-le, id love to answear. <3 Well, bye. |
|
| |
The Unik Biby Administrator
Mesaje : 7687 FreeZ : 78389 Popularitate : 35 Varsta : 27 Localizare : Constanta Stare de spirit : Iar daca o dau in bara, am grija sa fie bara gol !! ♥
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Vin Noi 30, 2012 1:27 pm | |
| Bun venit pe forum, Delia! Happy Posting! & Have Fun! |
|
| |
Alice Rosetta Administrator
Mesaje : 1022 FreeZ : 47596 Popularitate : 20 Varsta : 27 Localizare : London Stare de spirit : § Happy anywhere anytime. Feel like flying. Playing taken away. But you never drown. §
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Vin Noi 30, 2012 1:45 pm | |
| Bine ai venit, Delia! Speram sa te simti bine aici si distractie placuta! |
|
| |
Mesaje : 26 FreeZ : 21915 Popularitate : 1 Varsta : 27 Localizare : Potatoes World c: Stare de spirit : Sleepy.
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Vin Noi 30, 2012 2:30 pm | |
| Multumesc fetelor, imi pare bine sa va cunosc. :) |
|
| |
Tea♥ Moderator
Mesaje : 6290 FreeZ : 38140 Popularitate : 16 Varsta : 27 Localizare : Intr-o lume de ciocolata :)) Stare de spirit : KEEP CALM AND CALL NARUTO
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 1:09 am | |
| Bun venit pe forum,Delia.Distractie placuta. |
|
| |
Ally Chan In rand cu lumea
Mesaje : 666 FreeZ : 36482 Popularitate : 13 Varsta : 27 Localizare : Constanta Stare de spirit : •Stiu cine sunt, ce vreau si pe cine am alaturi; restul sunt doar figuri si praf. •
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 10:10 am | |
| Bine ai venit aici, Delia! Speram sa te distrezi! |
|
| |
Dragos Priceput
Mesaje : 313 FreeZ : 40811 Popularitate : 4 Varsta : 28 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 10:55 am | |
| Bun venit pe forum, Delia! Distractie placuta! |
|
| |
Damon Priceput
Mesaje : 213 FreeZ : 31722 Popularitate : 3 Varsta : 27 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 10:59 am | |
| Hey, Delia! Bun venit! |
|
| |
>Luve Lex< Newbie
Mesaje : 36 FreeZ : 22893 Popularitate : 3 Varsta : 29 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 11:01 am | |
| Bun venit! Distractie placuta! |
|
| |
Lidya Priceput
Mesaje : 222 FreeZ : 24813 Popularitate : 3 Varsta : 26 Localizare : Constanta Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 11:06 am | |
| Hey, Delia, bine ai venit in comunitatea noastra! |
|
| |
Lucy Carter Newbie
Mesaje : 12 FreeZ : 23459 Popularitate : 1 Varsta : 27 Localizare : London
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 11:13 am | |
| Welcome here, new member! Have fun! |
|
| |
Lory Mia Newbie
Mesaje : 48 FreeZ : 23548 Popularitate : 1 Varsta : 27 Localizare : Constanta Stare de spirit : ...
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 11:14 am | |
| Bine ai venit pe forum, Delia! Speram sa te simti bine aici cu noi |
|
| |
My Soul Acomodat
Mesaje : 62 FreeZ : 23511 Popularitate : 1 Varsta : 28 Localizare : Tulcea Stare de spirit : niciuna
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 11:19 am | |
| Bun venit, Delia! Have fun! |
|
| |
Betty Rainbow Acomodat
Mesaje : 82 FreeZ : 24530 Popularitate : 2 Varsta : 27 Localizare : Constanta Stare de spirit : >zoooz<
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 11:21 am | |
| Bine ai venit aici, Delia! Sper sa ne intelegem! |
|
| |
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 01, 2012 12:52 pm | |
| Omg, omg ce de intampinari si ce nesimita sunt. Multumesc tuturor. :) |
|
| |
Alice Rosetta Administrator
Mesaje : 1022 FreeZ : 47596 Popularitate : 20 Varsta : 27 Localizare : London Stare de spirit : § Happy anywhere anytime. Feel like flying. Playing taken away. But you never drown. §
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. Sam Dec 08, 2012 12:29 pm | |
| Timp trecut, membru primit -> Topic inchis! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imma f*cking potato. | |
| |
|
| |
|